garanteret malerarbejde i høj kvalitet

Maling af lejlighed udføres med stor ekspertise

Vi er et professionelt og erfarent malerfirma

Skal bruge professionel hjælp til maling af din lejlighed? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Som et professionelt og erfarent malerfirma tilbyder vi hos Malerfirma Per Lundqvist ApS hjælp til maling af lejlighed hos kunder i omegnen af Ballerup, Glostrup, Egedal og Herlev. Så trænger din lejlighed til at blive frisket op med maling, skal du bare kontakte os.

Trænger lejligheden til at blive sat i stand?

Professionel maling af lejlighed kan være en rigtig god løsning, hvis du enten er træt af den nuværende farve på væggene og trænger til lidt fornyelse, eller hvis væggene blot trænger til at blive genopfrisket. Det er også altid en rigtig god ide at få en professionel maler til at male dine vægge, hvis du eksempelvis ønsker at sælge lejligheden eller lige har overtaget den.

​Uanset hvad årsagen er, så skal vi hos Malerfirma Per Lundqvist ApS nok klare malerarbejdet. Vi tør godt garantere dig et malerarbejde udført i høj kvalitet. Inden vi går i gang med maling af lejlighed, sørger vi for at tage en snak med dig, så vi er helt enige om, hvordan det endelige resultat skal se ud.​

Få et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed

Har du nogle spørgsmål vedrørende maling af lejlighed, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du endelig kontakte od hos Malerfirmaet Per Lundqvist.

Ring enten på telefon 40 80 33 63, udfyld vores kontaktformular nedenunder eller send en e-mail til info@perlundqvist.dk og hør nærmere.​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster ​billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Malerfirmaet Per Lundqvist ApS

Jordbærvangen 50, 2765 Smørum

CVR: 31596610​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 80 33 63

E-mail: info@perlundqvist.dk

-->