Holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger

Maling af facader og renovering tilbydes

―​​

Hos Malerfirmaet Per Lundqvist har vi i mange år arbejdet med renovering og maling af facader. Jeg kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus i Egedal, Glostrup, Ballerup, Herlev eller et andet sted i Storkøbenhavn.

Udvalget af produkter og farver til maling af facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står jeg altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

Jeg sørger naturligvis også for at vejlede dig således du er tryg og sikker i dit valg. Hos mig er kunden altid i centrum og du kan derfor trygt stole på et resultat du kan være glad og tilfreds med.​

Giv huset et nyt udtryk med vores maling af facader

Har huset fremspring i murværket ved taget og vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Renovering og maling af facader giver huset liv samt et personligt og genopfrisket udtryk.

Når der udføres renovering eller maling af facader, og der er mindre bygninger på grunden, bør disse også indgå i overvejelserne omkring valg af farve til selve facaden, så resultatet bliver gennemført hele vejen igennem.

Få et gratis tilbud på maling af facader

Hos Malerfirmaet Per Lundqvist har vi renoveret og malet facader i Storkøbenhavn de sidste mange år. Jeg har derfor erfaringen til at kunne give dig et ganske uforpligtende tilbud på maling af facader på parcelhuset, sommerhuset, villaen og etageejendommen.

Du kan ringe på telefon 40 80 33 63 eller sende en e-mail til mig på info@perlundqvist.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din maling af facader!

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster ​billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Malerfirmaet Per Lundqvist ApS

Jordbærvangen 50, 2765 Smørum

CVR: 31596610​

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 80 33 63

E-mail: info@perlundqvist.dk

-->