Maling af facader og renovering tilbydes

​Hos Malerfirmaet Per Lundqvist har vi i mange år arbejdet med renovering og maling af facader. Jeg kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus i Egedal, Glostrup, Ballerup, Herlev eller et andet sted i Storkøbenhavn.

Udvalget af produkter og farver til maling af facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står jeg altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

Indhent et gratis tilbud på facademaling​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Giv huset et nyt udtryk

Har huset fremspring i murværket ved taget og vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Renovering og maling af facader giver huset liv samt et personligt og genopfrisket udtryk.

Når der udføres renovering eller maling af facader, og der er mindre bygninger på grunden, bør disse også indgå i overvejelserne omkring valg af farve til selve facaden, så resultatet bliver gennemført hele vejen igennem.

Få et gratis tilbud på maling af facader

Hos Malerfirmaet Per Lundqvist har vi renoveret og malet facader i Storkøbenhavn de sidste mange år. Jeg har derfor erfaringen til at kunne give dig et ganske uforpligtende tilbud på maling af facader på parcelhuset, sommerhuset, villaen og etageejendommen.

Du kan ringe på telefon 40 80 33 63 eller sende en e-mail til mig på per.lundqvist@c.dk.

Inspiration​

​Malerfirmaet Per Lundqvist ApS


Jordbærvangen 50

 2765 Smørum​

CVR. 31596610

​Telefon: 40 80 33 63

E-mail: per.lundqvist@c.dk

​Vurderet 8 ud af 10 på baggrund af mere end 12 anmeldelser på Trust Pilot