Tapetsering udføres med mange års erfaring

Tapetsering er for nogle en ren videnskab og en uoverkommelig opgave. Hos Malerfirmaet Per Lundqvist i Smørum har vi mange års erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv, og jeg leverer altid et smukt resultat.

Vælg den helt rigtige tapetsering

Når du skal have tapetseret sine vægge, er der forskellige ting, du på forhånd skal tage højde for. En af dem er, hvorvidt du ønsker at få opsat filt, væv eller tapet i din bolig.

Vores malerfirma står altid klar til at rådgive dig om de mange muligheder, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten. Du er velkommen til at kontakte os angående dine spørgsmål omkring tapetsering og få et uforpligtende tilbud.

Vi opsætter alle former for tapetsering  og sørger for grundig afdækning, afrensning og spartling før vi går i gang. Vi har mange glade og tilfredse kunder fra bl.a. Egedal, Ballerup, Glostrup og Herlev. Skal vi hjælpe dig?

Det er en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilken type tapet, der vil passe ind i dit hjem. Skal du vælge et mønstret farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale? Det afhænger af, hvad du ønsker, dit hjem skal udtrykke.​

Hos malerfirmaet Per Lundqvist har vi igennem årene vejledt mange, som står i din situation, til at træffe det rigtige valg i forbindelse med tapetsering allerede fra starten af.

Det har vi gjort for kunder i hele Storkøbenhavn, herunder Ballerup, Herlev, Egedal, Glostrup og omegn.

​Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på din tapetsering

Har du nogle spørgsmål omkring mit arbejde med tapetsering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan enten ringe på telefon 40 80 33 63, eller du kan sende en e-mail til info@perlundqvist.dk. Jeg ser frem til at hjælpe dig med tapetsering!

Malerfirmaet Per Lundqvist ApS

Jordbærvangen 50, 2765 Smørum

Telefon: 40 80 33 63

E-mail: info@perlundqvist.dk  

Du kan få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave, vedrørende renovering eller ​maling af facader.

Vores maler udfører desuden tapetsering med væv og filt samt maling for både private og erhverv.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Per Lundqvist ApS

Jordbærvangen 50, 2765 Smørum

CVR: 31596610​

​Telefon: 40 80 33 63

E-mail: info@perlundqvist.dk